6 thoughts on “Zakaj sta zakonca Login udarila po Reporter Magazinu?

 1. Če nebi imel straha pred oblastjo, ki sem ga ohranil (strah) še iz Jugoslavije, bi dal takoj podpis pod ta članek. Tako pa se žal vsaki naslednji dan bojim, kaj odkrito povedati, kaj si mislim. Kljub temu, da je g. Pučnik rekel, ” Jugoslavije ni več”, se je Jugoslavija vendarle oranila v tej mali državici Sloveniji. Čakam samo še, kdaj se bodo lotili naše zastave in grba.

  Všeč mi je

 2. Zakaj bi te bilo strah? Si naredil kaj narobe? Ce nisi, ponosno dvigni glavo, zarjovi na ves glas, da hoces demokracijo in svobodo in to uresnici na volitvah. Vem, skozi Velikega pokovca vem, kaj lahko naredijo , vem! A to ne sme biti vzrok tvoji tisini, vsegliharstvu, saj prav na takih jahajo udbasi, antidemokrati. Se vedno namrec zelijo ziveti v l. 45, 46 prejsnjega stoletja. Zelijo, tudi s padci iz lojtre, a ti si tisti, jaz, mi, Slovenci, ki moramo svoje otroke pripeljati v svet demokracije in svobode! Dr. Pucnik je imel vizijo, Jansa jo nadaljuje, narod jo MORA uresniciti: Zdaj gre za Slovenijo!

  Všeč mi je

 3. Hja, če bi bil jaz lastnik in izdajatelj Reporter Magazina bi enostavno vložil odškodninsko tožbo zoper sodišče oziroma sodnico, kar seveda posledično pomeni zoper državo. Pa naj potem sodišče samo odloči, ali se lahko tako sodno odloča, – upoštevajoč veljavni pravni red v državi – kot je odločila gospa sodnica Gruškovnjak ali ne.

  Všeč mi je

 4. Hja . . . . . sta verjetno dobra trgovca, pa podjetnika, vendar pa o miselnosti ljudi, naših državljanov , nimata veliko vedenja !! Kaj sta s tem dosegla ?
  Sedaj šele se bo na veliko razpravljalo in ugibalo !!
  Morda pa to želita ? Reklamo za vsako ceno ?
  Ali pa se komu pretirano prilizujeta ?

  Všeč mi je

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s