Anonimka o farmacevtkah na Igu

Vladimir Vodušek je na svojem portalu objavil nenavadno anonimno pisanje Peticijo zapornic iz Iga, ki menda protestirajo, da si morajo pravice zagotavljati tudi s sladkostmi, o katerih smo zadnje čase brali v povezavi z uničenjem dokazov o dogovarjanju med ljubljanskim županom Zoranom Jankovićem in Katarino Ravnikar. Dogovarjanje je bilo o stalni zaposlitvi v ljubljanskih lekarnah in povezanih radostih.

Moški protestirali zaradi hrane in televizije

Dokaze, posnetke prisluškovanj telefonskim pogovorom Zorana Jankovića, je tožilstvo moralo uničiti, ker so zamudili dvoletni rok, v katerem bi po prisluškovanju morali sprožiti kakšen postopek proti županu.

S tem so si tožilci dramatično zmanjšali možnosti, da v primeru farmacevtka kaj dosežejo proti Jankoviću na sodišču. Več o tem najdete na povezavi

Pri anonimnih pisanjih, kakršno objavlja Vodušek, je težko presoditi, ali stvar ni podtaknjena.

O anonimnem protestu iz ženskih zaporov Vodušek piše po tem, ko so mediji poročali o moških zapornikih, ki so zahtevali  boljšo hrano in večjo izbiro televizijskih kanalov.

Vsebina “peticije” nakazuje, da si zapornice menda lahko pridobijo pravice, ki jim pripadajo, s prostituiranjem. Več je dostopno na povezavi: http://www.topnews.si/2017/11/04/grozljivka-o-dogajanju-v-zenskem-zaporu-na-igu-peticija-zapornic-iz-iga-o-spolnih-zlorabah-prostituciji-in-mesenih-uzitkih/

Advertisements

2 thoughts on “Anonimka o farmacevtkah na Igu

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s