Osmerica veličastnih in nekdanji zapornik Šiško

Predsedniških kandidatov je devet in prvič je med njimi zapornik. Za slabi dve leti je bil na ždenje v ječi Andrej Šiško obsojen leta 2006, ker bi naj leta 1992 z nastavljanjem eksploziva poskušal umoriti Milana Klementa. A ni uspelo, ker je Klement opazil, da je nekaj čudnega z avtom. Med osumljenimi je bil tudi Zmago Jelinčič, a Plemenitemu na sodišču niso dokazali, da bi v ozadju pomagal z nasveti in znanjem.

Sedet je šel Šiško leta 2008. 16 let po domnevnem dogodku. Pravica je hitra. Predsedniški kandidat vodi nacionalistično skupino Hervardi, kandidira pa za stranko Gibanje Zedinjena Slovenija, ki jo tudi vodi. Lani je imela 319 evrov prihodkov. Vse je zbrala s članarinami. Kar je obratno od stranke kamniškega župana Marjana Šarca. Šerčeva stranka je ves denar dobila iz občine, ki jo Šarec vodi in niti centa od članov ali od kod drugod. Da ne zbere niti centa s članarinami je med večjimi strankami značilno le za Pozitivno Slovenijo Zorana Jankovića, v kateri je Šarec nekoč bil, in se obrti očitno naučil.

Več lahko prebereta (trenutno zaradi težav Domence, ki je mrknila,  ne dela. Nekaj potrpežljivosti prosim) na: Osmerica in nekdanji zapornik Šiško — Spletni časopis

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s