Župan Popovič, ki slabo vodi stranko, bi vodil državo — Novice o politiki in medijih

Župan Kopra Boris Popovič namerava zbirati tri tisoč podpisov, da bi kandidiral za predsednika republike, v teh dneh poroča več medijev. Popovič vodi stranko Koper je Naš (KJN), katere finančno poslovanje je računsko sodišče junija letos ocenilo kot manjšo katastrofo.

Popovič je kot župan občine Koper prejšnji teden vstopil tudi v kampanjo pred referendumom o drugem tiru. A tudi v referendumskih  kampanjah mu je, po ugotovitvah revizorjev, iz preteklosti ostalo nekaj finančnih grehov.

RAČUNOVODSTVO, KI GA NI

Ker niso mogli ugotoviti, kaj se je dogajalo, saj ni bilo računov in dokumentacije, je računsko sodišče junija zavrnilo, da bi sploh ocenilo poslovanje stranke “Koper je naš” v letu 2015.

Poslovanje in vodenje dokumentacije o tem je bilo prevelika katastrofa celo za negativno oceno. Računsko sodišče je županu Kopra Borisu Popoviču predlagalo, naj si za vodenje financ stranke že najde generalnega sekretarja.

Za poslovanje v letu 2015 je ugotovilo, da je bilo narobe skoraj vse, kar je  lahko narobe.

Več najdete v Spletnem časopisu na povezavi: Župan Popovič, ki slabo vodi stranko, bi vodil državo — Novice o politiki in medijih

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s