Vredno pozornosti: Sporni posli družine Janković (iz Pod črto)

Spletni portal Pod črto je od tožilstva pridobil kopije več kazenskih ovadb zoper ljubljanskega župana in predsednika Pozitivne Slovenije Zorana Jankovića in družinsko podjetja Electa. Vsebino predstavljajo. Tudi o znameniti zaposlitvi farmacevtke. O tem primeru je več na povezavi, ki jo lahko odprete tudi s klikom na posnetek dela strani:

Ker spletni casopis podpira pravico javnosti do obveščenosti in dostopnost dokumentov, kjer ni razlogov za prikrivanje javnosti, pa tudi dobro opravljeno novinarsko delo, priporočam spremljanje na:

https://podcrto.si/sporni-posli-druzine-jankovic/

Advertisements

One thought on “Vredno pozornosti: Sporni posli družine Janković (iz Pod črto)

 1. Karkoli se govori in piše o Zoranu Jankoviću so kisle kumarice v času političnih počitnic, ko so resnične novice samo o vremenu.
  Lahko, da je prišel policijski ali tožilski dosije Janković v javnsost v originalni obliki, ampak to še zdaleč ni dovolj, da bi na podlagi tega jankovića spravili pred sodišče, kaj šele obsodili.
  Še vedno je član kluba nedotakljivih, za katere ne velja pravni red v Sloveniji.
  Razpihovanje afere pa je le voda na mlin Zorana Jankovića, saj v Sloveniji velja, da vsaka afera lopove še bolj učvrsti.
  Dejanska afera tega poletja je intervju s Pezdirjem, ki je raziskoval in v seriji člankov z dokumenti razkril delovanje udbomafije, pri kateri je v eni od gavnih vlog sodeloval tudi Milan Kučan.
  Če bi se z enako vnemo novinarji lotili razčlenjevanja tega slučaja, bi morda začeli odmotavati klopko, ki leži v Sloveniji in jo neskončno obremenjuje.

  Všeč mi je

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s