Priseljevanje: Desetina Eritrejcev pripotovala iz Italije

V Slovenijo je v okviru projekta premestitev migrantov iz Italije pripotovalo deset državljanov Eritreje, so danes sporočili iz notranjega ministrstva. V Slovenijo je bilo doslej premeščenih 217 oseb iz Italije in Grčije: 149 državljanov Sirije, 45 državljanov Eritreje, 17 državljanov Iraka in šest oseb brez državljanstva.

Tretjina načrtovanih preselitev izvršenih

Število premeščenih oseb doslej je 38,3 odstotkov zaveze, za katero se je odločila vlada.

Vlada je konec maja in junija 2017 sporočila, da bo prevzela še dve skupini iz Italije in Grčije, so še sporočili iz MNZ.

Zadnji podatki, kje so nastanjeni prosilci za zaščito in tisti, ki so zaščito že dobili, za 18.7.2017, so:


Advertisements

2 thoughts on “Priseljevanje: Desetina Eritrejcev pripotovala iz Italije

 1. Previdno s priseljenstvom! Ni jasno, od kod toliko “dobrote” naših oblastnikov za tujce, dokler še za svoje ne znamo, ne moremo ali nočemo poskrbeti?

  Pomnimo: če se bo priseljevanje v Grčijo, Italijo, Španijo itd. nadaljevalo – in vse kaže, da ga z nobenim korenitim ukrepom ne nameravajo ustaviti, ker je za vse sorte mafijo še kako donosno – kvot nikoli ne bo konca, ponavljale se bodo vsako leto!

  In ne blodit o nekih pozitivnih straneh “multikulturnosti” – od tega so “pozitivne” samo mafijske denarnice. Vse drugo je le klicanje nesreče, tako za tiste, ki živimo tukaj, kot za tiste, ki k nam prihajajo čez morje iz svojih daljnih domov. Srečo bi si morali ustvarjati tam, kjer so doma.

  Pri tem jim je vsekakor treba pomagati, pa ne s šuntanjem k nekim revolucijam.
  Od šenkavanja pa tudi ni pričakovati sreče, nam pravi zdrava pamet.

  Všeč mi je

 2. slehernik – “Ni jasno, od kod toliko “dobrote” naših oblastnikov za tujce, dokler še za svoje ne znamo, ne moremo ali nočemo poskrbeti?”
  Verjetno ne razumeš (mogoče si mlad), leve (komunistične) sedanje oblasti (20let), oziroma desne politike. Levica potrebuje glasove na volitvah. Ker od domačega naroda zaradi bede kamor je levica pripeljala Slovenijo, jih ne bo dobila dovolj, zato rabi tujce (migrante), da bi lahko z vladanjem po novih volitvah delala bedo narodu naprej, sebi z mafijskimi posli bogato nedotakljivo življenje.

  Všeč mi je

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s