Urška Bačovnik Janša: “Nam bodo pred naslednjimi ukradli še otroke?”

Okrožno sodišče v Ljubljani je v uradnem listu objavilo, da je prejelo tožbo za odvzem domnevno nezakonito pridobljenega premoženja predsedniku SDS Janezu Janši. V objavljenem oklicu je  začasno zavarovalo pravice do premoženja, katerega zaseg zahteva tožilstvo.

[wp_ad_camp_3]

Objava je takšna:


Predsedniku največje opozicijske stranke bi tožilstvo, kot kaže objava, zaseglo večino nepremičnin, ki jih poseduje, avtomobil in še 53.415 evrov.

Na objavo informacij o tem v medijih se je odzvala soproga predsednika SDS Urška Bačovnik Janša s sporočilom:

//platform.twitter.com/widgets.js

Največji mediji so vsi po vrsti ta odziv zamolčali, čeprav si skoraj ni mogoče zamisliti profesionalnega načela, ki bi opravičilo takšno prikrivanje javnosti.

Postopek zadeva tudi Urško Bačovnik Janša in njeno lastnino, zato ima pravico, da je predstavljena tudi njena plat ali odziv.

Vsaj v medijih, ki niso povsem pristrankarski.

Janša: Veliko prepozno in ni res

Na tožilski postopek se je Janša pred tednom  odzval, da je rok, ko bi tožilstvo tak postopek moralo sprožiti, potekel že pred več kot dvema letoma in zanikal, da bi nezakonito pridobil več kot 400.000 evrov, kar mu očitajo.

Več o tem je dostopno na povezavi desno.

[wp_ad_camp_1]

Advertisements

7 thoughts on “Urška Bačovnik Janša: “Nam bodo pred naslednjimi ukradli še otroke?”

 1. Kaj takšnega se lahko zgodi samo v S.Koreji.,Kubi,Venezueli! KJE JE TU SPOŠTOVANJE DO BRANITELJA SLOVENSKE SUVERENOSTI,VOJNE LETA 91,KI BI LAHKO ESKALIRALA,V NESLUTENE RAZSEŽNOSTI V MILIARDNI ŠKODI IN TISOČIH MRTVIH !?

  Všeč mi je

 2. EGO, ne zato, ker je “branitelj” ampak zato, ker je že dovolj podtikanj.
  Na desetine ovadb, obtožnic, sodnih postopkov. Če ima toliko masla na glavi, kot pravijo, bi ga že zdavnaj pravnomočno strpali v zapor.

  Všeč mi je

 3. Pravi Anton Peinkiher; “Janša je septembra leta 1990 pošiljal na Hrvaško zelo kakovostno avtomatsko orožje, protiletalsko in protioklepno orožje … Orožje je pošiljal na Hrvaško po dogovoru, ki so ga avgusta 1990 na Kočevskem sklenili Janša, takratni republiški sekretar za notranje zadeve Igor Bavčar, tedanji hrvaški obrambni minister Martin Špegel in tedanji hrvaški notranji minister Josip Boljkovac. Septembra je na Hrvaško odšla pošiljka orožja, ki je bilo v lasti TO in policije. Janša vpije, da Slovenija ni imela orožja, toda prav on jo je razoroževal. Kolikor je znano in je bilo objavljeno tudi v knjigah o orožarski trgovini, je to počel še spomladi 1991. To so bila huda kazniva dejanja, saj je ogrožal bojno sposobnost TO in s tem varnost Slovenije.”

  Ta ima milijone nekje in ne samo “ubogih” 400 tisoč evrčkov.

  Všeč mi je

 4. Spoštovana gospa URŠKA BEČOVNIK JANŠA -_- Tolk se pa ta tovarišijsko omrežno tajkunsko mafijska banda ob pomoči cc90% dominantnih SLO medijev ne upa – to bi pa sprožilo velik …. ……. ….. oziroma si bi sami skopali OMREŽNO JAMO.
  __________
  Lep pozdrav

  Všeč mi je

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s